2010. január 7., csütörtök

GH és mese

Most egyben írok erről a két nagyon fontos dologról! :)))

Apa kedvenc kikapcsolódása mostanában a Guitar Hero. Te is előszeretettel részt veszel a játékban, persze nem nevezném ezt segítségnek! :) Ettől függetlenül apa nagyon türelmes, mindig hagyja, hogy rángasd, piszkáld, kiabálj!

Azt még hozzátenném, hogy a video nagy része rejtett kamerás, apa nem tudta, hogy már megy a felvétel! (muhaha) :)




A mi közös, kedvenc kikapcsolódásunk pedig az, amikor mesét nézel. :))) Ezek igazából nem mesék, hanem animált gyerekdalok, amit nagyon szeretsz! Ilyenkor tudjuk meginni a reggeli kávét, olvasgatni az e-mail-eket, enni pár falatot. Sajnos már most állandó programmá lépett elő, de az biztat, hogy lesz ez még rosszabb is! :)))


10 megjegyzés:

Andrea írta...

Apa és Fia...hihetetlenül aranyos és szeretettel teli!
A mesenézés tündéri, álmosan pláne :-) a beteg fiúnál azért könnyes lett a szemem, ahogy elpilledve fekszik és nézi a mesét...
Jó, hogy feltetted ezt a két videót!

Virág írta...

Édes nagyon, ahogy furakodik!!!! A döbbenet az arcán, hogy most nem vele foglalkoznak és a gitárt sem kaphatja meg!! :)))

Andi írta...

Jajj,nagyon megható...igazán.Apa, az isten:-))))S amit kepeszt,Bobó, hihetetlen...

Szilike írta...

Nem kiabálás ez anyaaaaa! Ez énekelés!
Hogy nézi a mesét! Nagyon cuki!!!!

Szilvi írta...

Ahogy tátott szájjal nézi a mesét, fantasztikusan aranyos! A betegen viszont inkább szívszorító! Az Apás gitáros videó pedig annyira mókás, hogy bulizik Bobó, cuki! :-)

Betty írta...

A mesenézős összeállítás nagyon cuki...a beteges résznél összeszorult a szívem :(

Orsi írta...

GH rulez! Ezt nekünk is ki kell próbálnunk, eddig még nem játszott senki Olivér előtt...Igaz, ő nincs ilyen nyugis, szerintem nem bírná ki egyedül az ágyon/kanapén mesét nézve... :-o
Betegen nagyon kis drága, hogy el van pilledve...

Admin írta...

Gellértnek nagyon tetszett a párod,ahogy gitározott! :)és kicsit eltévedt,többször mondtam neki,hogy nem Sebi van ott,hanem Boti,mert azt hajtotta,ott van Sebi! :D
A gyerekdalok pedig nálunk is nagy kedvenc!!! ;)

Dia írta...

A gitáros nagyon király videó!!! :D milyen édesen toporog, meg veri a ritmust és pogózik. A mesét nézősön ahol felragyog a szeme és tátott szájjal bámulja, jajj, nagyon édes.

M.Cs.Réka írta...

Nagyon édes!!! A GH-s videón az a legjobb, amikor az elején csápol! (Meg hogy Apának ugyanott van kinyírva a haja, ahol Bobónak nincs, és így egyforma a séró :)))
A mesés videó meg egyenesen tündéri! Ezek milyen animált gyerekdalok? Azt hiszem nekünk is kéne néhány nyugis perc ;)