2010. január 22., péntek

Okos is, ügyes is...

A kommunikációnk kezd alakulni, már tisztán látszik, hogy megérted, amit mondunk neked, és sokszor eleget is teszel a kérésünknek:



Csak azt nem értem, hogy a "Nem szabad!" miért nem egyértelmű számodra! :)))

A kanapéról már rég le tudsz mászni, de ezt a tudományt is sikerült továbbfejlesztened. Legnagyobb rémületünkre bebizonyítottad, hogy a magasság nem számít!

8 megjegyzés:

Andi írta...

Gratulálok!!!!!!!!!!!Vinike itt örült velem, milyen ügyes Bobó:-)))

Virág írta...

Wow!!!!
A tedd-bele-t kb két hete tanítom neki, mindhiába....már megőrjít :)) csak kiveszi... bár tegnap mintha direkt tett volna bele két formát (uilyen bödönkébe), de még nem 100...
Az add-ide helyett sztm érdemesebb azt tanítani h KÉREM, mert így ő is azt fogja mondani majd h addide, azt meg ugye nem illik- csak jótanács, de ne vedd okoskodásnak!!!! (Tesóimnál láttam)
A lemászás is hihetetlen ügyes, de hát Tebobódról mindig is tudtuk, hogy nem egy elveszett gyerek :))))

Adrienn írta...

Virág: Nem tanítottam neki ezt sem egyszer csak magától odaadta. De már tanuljuk a "kérem-köszönöm"-öt.
Amúgy köszi a dicséretet!

Unknown írta...

Jéééézus, de ügyes! Most a lemászásra mondom (a kérem-köszönöm nálunk is van), de ez az akrobata mutatvány csúcs. És ezek szerint nem először csinálta, mert Te nem dobtad el hanyatt-homlok a gépet, hogy elkapd :))) Őrület, találkoznunk kell!

M.Cs.Réka írta...

Az előző is én voltam, és nem valami titkos hódoló Péter akar veletek találkozgatni :DDD

Gazocska írta...

Bobó nagyon ügyes, hogy odaadja a dolgokat. Szerencsére Bence is látta múltkor a videót, igy mostmár nálunk is oké a dolog. A magasról lemászás viszont hihetetlen!!! Én úúúúúgy megijedtem.

Dia írta...

Én is megijedtem amikor vetődött. Szuperügyes! Kérem-re Zalán elengedi, ami a kezében van, de nem a kezembe adja. De olyan cukin néz, hogy: 'hát nem ezt akartad?' De! :)

Szilvi írta...

Hú de vakmerő és ügyes ez a fiú, nem semmi! Az elkérem és odaadja Rékámnál is megy, de a kanapéról csak fejjel előre szeretne lejönni! :-0 Gratula!!!