2009. december 14., hétfő

9 hónap

Megint eltelt egy hónap, pedig még alig tértem magamhoz a 8. hónap óta!
A súlyod elérte, és icipicit meg is haladta a 10 kg-ot, magasságod kb. 74 cm. A nappali alvás kicsit rendeződni látszik, 2-szer alszol napközben, általában kb. 3-3,5 órát összesen. Éjjel többször ébredsz, de már kezdem megszokni (így 9 hónap alatt nem is csoda).
Szinte bármiből végtelent tudsz enni!

A legnagyobb dolog ebben a hónapban nekünk az, hogy megmutattad, hogy tudsz te mászni is, ha nagyon akarsz, de minek az! :)



Nagyon sok új dolgot megtanultál a mozgásfejlődésen kívül is! Pár hete még tudtál pogácsát sütni, de mivel nem gyakoroltuk eleget, az már nem megy annyira. Viszont most már tudsz integetni. Ezt igyekszünk minden elalvás előtt reprodukálni, hogy megmaradjon a tudomány!



És ami mostanában a legjellemzőbb, az a beszédfejlődés. Ha be akarnám mutatni, mennyit beszélsz egy nap alatt, folyamatosan kameráznom kellene. De amint meglátod, hogy felveszlek, vagy csak figyellek, azonnal el is némulsz. :( Azért egy-két jellemzőbb "mondatot" sikerült elkapni:




És végül néhány fénykép az én 9 hónapos nagy, okos, ügyes és nagyon rossz kisfiamról:

9 megjegyzés:

Tinki írta...

Jajj, de nagyon ééédes!!! :)) És mondja, hogy Anya!! Egészen elérzékenyültem! :)) És ahogy kukucsol azzal a huncut vigyorral! :)Boldog hófordulót a nagyon okos nagyfiúnak! :)

Zsuska írta...

A beszélős videót felhangosítottam, Marci szélvészként csattogott ki a szobájából megnézni, ki dumál ennyire :D

Bobó, nagyon ügyes vagy!!!

Virág írta...

A 3. képen egyazegybe apukája!! :))
Azért a mászás után gyorsan visszavált a jólbevált kommandózáshoz! :))

Szilvi írta...

Annyira ügyes! És tudom hogy már régi tudomány, de engem még mindig lenyűgöz hogy már így kukucsol! :-) Édes, szép a képeken, a harmadikon tényleg nagyon Apaklón! :-)

hyper írta...

hát ez bámulatos, nagyon ügyes vagy mester! Főleg az integetés, nagyon éédi!!

Kroki írta...

Annyira tündérien integet! :))
És ez a beszéd! Eszméletlen ügyes!
Csipi

Betty írta...

Nem hiszem el! :) Nagyon-nagyon ügyes vagy, Boti!!

M.Cs.Réka írta...

Annyira bírom ezt a hibrid mozgást :))) És a beszédétől meg elájulok! Olyan ügyesen mondja, hogy anya! De az is vicces, amikor tök mást mond, és ez kábé úgy hangzik, hogy "hagyjál már békén ezzel a hülyeséggel" :)))

Szilike írta...

Kis dumaláda! Nagyon ügyes! Mi lesz később.... :)